Välkommen till Trosa Golfklubb

Recension av Trosa Golfklubb

Helgen spenderades i Trosa. Vi åkte mot Trosa GK på fredag kväll. Tyvärr kom vi iväg sent från Stockholm så vi landade vid 19 tiden vid Trosa GK. När vi väl var på plats och insåg att klubbens restaurang fortfarande var öppen, så flög alla tankar på grillning iväg. Blev en sommarburgare för mig och Raggmunk med Bacon för Yvonne. Maten på klubben rekommenderas varmt. Supergod mat och super trevlig personal.

Lördag spel på banan, när vi skulle betala då får vi höra att golfhäftet inte gäller på helgen, fast det står i appen. Nu löstes detta smidigt och vi fick spela för golfhäftet priset. Men kommer antagligen ändras, så värt att kolla upp.
Bra range och puttområden. Även ett stort chippområde precis vid ställplatserna. Vi borde ha besökt det 😊
Så dags för banan. Väldigt fin och i utmärkt skick. Alla hål och tees vara ordinarier. Banan är en Linksbana. Som är både rolig och utmanade. Lite långa transport sträckor mellan några av hålen. Efter 9 hål ska det finnas en kiosk, vilken inte ännu hade öppnat för säsongen. Så det blev en macka efter 12 hål när vi var passerade vid klubbhuset. 32 Poäng gjorde Mathias (22 + 10) snacka om att totalt tappa spelet.

Finns 10st grusställplatser med el för husbilar / husvagnar , tillgång till dusch med handukar mellan 06.00-22.00 (tidslås) för 150:- för golfare.
Vi hade en supertrevlig dag, med rolig utmanade golf, trevlig personal och supergod mat.
Hit kommer vi garanterat att åka igen.

Länkar:
Länk till Golfhäftet
Länk till Trosa Golfklubb
* Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Golfhäftet

0
About Admin

47 årig, golftokig datatok.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.